Services

Support
TSN neemt de ondersteuning van uw producten aan de gebruikers uit handen, gebruikers kunnen ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 bereiken, ondersteuning in het weekend behoord ook tot de extra mogelijkheden.

Repair Services
Reparatie op het hoogste niveau, TSN maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en is constant bezig met vernieuwing op het gebied van reparatie, wij kunnen ons aanpassen op uw producten om er zorg voor te dragen dat uw producten efficiënt en correct worden gerepareerd.

DOA Services
Wij verwerken DOA’s aan de hand van uw SLA, wij kunnen een product via een Quick Scan Procedure snel onderzoeken om te controleren of een DOA wel terecht is. Wij kunnen DOA’s op verschillende manieren verwerken.

Refurbishment
Heeft u veel producten met beschadigde verpakkingen of slecht uitziende units? TSN kan op grote schaal uw producten refurbishen, ook bestaat de mogelijkheid deze na controle in onze OUTLET te verkopen.

Fulfillment
Bent u beginnende ondernemer en werkt u vanuit huis? Of komt u ruimte te kort in uw magazijn? TSN heeft voldoende opslag capaciteit om uw producten op een juiste en veilige manier op te slaan, wij kunnen uw orders Picken, Inpakken en verzenden.

Retour Management
Wij nemen de retouren voor u uit handen, wij controleren, inventariseren de producten, indien gewenst refurbishen wij de producten of zetten wij deze te koop in de outlet, hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw retouren en bent u er zeker van dat dit juist wordt afgehandeld.

Full Service Solutions
Waarom zou u alles zelf doen? TSN is gespecialiseerd in de volledige afhandeling en verwerking  van uw sales resultaten , wij kunnen uw partner zijn in: Opslag, Order Picken, Inpakken en Verzenden, Klantenservice, telefonische en email support, Reparaties, DOA’s, CRMA, Pick-up & Return’s, of te wel de volledige afhandeling na uw verkoop wordt u uit handen genomen. Uiteraard heeft u wel inzicht in de handelingen die wij voor u uitvoeren.

Online Portal
TSN maakt gebruik van een online portal zodat u altijd inzichtelijk heeft hoeveel openstaande cases er in behandeling zijn voor uw producten ( www.TSN-Portal.eu )

Over Technical Service Network
Wij gaan zorgvuldig om met processen, onze eigen service medewerkers worden met regelmaat intern en extern getraind om op de hoogte te zijn van de producten waar wij de service voor verlenen.

Bent u leverancier, retailer of merk eigenaar? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken om de vele mogelijkheden te bespreken:

Neem contact op via Services@tsn-europe.eu voor meer informatie.